Monday, 19 November 2012

을 양





Haaaaaai . Assalamualaikum Semua . * Bersih kan habuk -.- Fuh dah lama tak tulis blog kan ? K busy sikit <---- Busy ? Err -.- Hahaha busy cuti dgn cousin adalah :) K rindu diaorg sangat sangat . 6 december nie diaorg pergi Korea ^^ Oh seruisly nak jugak pergi korea . Hmm ayah nak pergi korea tapi ayah kerja T_T Haih -.- Dianoooo hai * Lambai tangan nie ;) weyh tlg belikan apa-apa buah tangan kat korea k ? Aaaaaaaaaaaaaah nak jugak pergi korea :* 

Huwaaa :'(


Miss Them So Much ! Nak tgk nie lagi dan lagi ^^ Sulli Comeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel gila k ! Choi Minho ? Senyuman dia tuh yg comel :) MinSul Pasangan yg comel :* 

Wednesday, 7 November 2012

Miss them T_T

Haaaai . Hari tak sekolah -.- Hmm Rindu diorang sangat - sangat >< Ira , Syidah , Cik Tun , Ain , Najiha , Suhada , Anis and the others . Hmm RINDU RINDU RINDU KORANG T_T Sayaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaag korang lah !

Tuesday, 6 November 2012

생일 축하합니다!



Haaaaaaai . Assalamualaikum :* Happy birthday iraaaaaaa . Haha aku seronok dpt kwn mcm kau ! Haha kau suka buat aku gelak mcm org gila . Oh lupa , aku mintak maaf k sbb aku banyak buat salah dgn kauuuuuuu . Bytheway aku tak dpt nak dtg lah esok . Sorry k ? Hmm hari ahad nanti k kita sambut hari jadi kau . PROMISE ;) 

Wednesday, 24 October 2012

Life must go on :')


Hidup mesti diteruskan . Hmm aku nak lupakan kau . Nak lupakan pasal kenangan kita berdua -,- Mest lupakan kau . Dan aku harap kau dpt cari perempuan yg lebih baik daripada aku ;) Aku minta maaf , walaupun aku takde buat salah dgn kau . Hahaha ' itu kau yg cakap ' Aku tak nak bercinta buat masa skrg nie --' kalau bercinta pun dpt ape ? dpt sakit hati , menangis mcm org kehilangan anak , kena topup selalu -,- Better jadi single mingle ^^ Hahaha #TeamSingle :) Dan aku tahu kau mesti dah lupakan aku kan ? Haha k aku terima :') ' Lelaki kalau nak sesuatu tuh sampai kelubang cacing dia org caring kan ? Tapi bila dah dpt -.- dia orang buat kita nie mcm sampah ' Betul tak ? Nad tak ckp semua lelaki k . Maybe ade setengah baik :) Hee , kbai semua :*

Oh Yeah Oh Yeah ^^ *ChikenDance -.-


Haaaaaaaaaaaaai . Assalammualaikum ^^ Periksa dah habiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis . Dgn nie boleh tgk tv , online dan membebel kat blog nie :* kbai 

Friday, 19 October 2012

Can't waiiiiiiiiiiit -,-


Hai semua * lambai tangan . K kita org islam kan ? Assalamualaikum ;) 
Oh tinggal 5 paper je ! Haih --' cepat la habis exam nie ! Ape-2 pun tlg doa kan Nad k ? Doa kan Nad berjaya dpt jawab soalan yg susah tuh k ? Maaaazaaaaath ! Seriusly takut nie   . * NH heeeeeey . Doakan Nad k taw . NH belajar elok-2 taw ! SPM dahnak dekat :3 Bhaha padan muka :p Oh k lah byee-2 . Assalamualaikum :*